´t Groene Kikkertje

tuin   |   vijver   |   planten

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de aanleg van vijvers en natuurtuinen, maar ook voor alle andere tuinaanleg kunt u bij 't Groene Kikkertje terecht. Verder bieden wij u een uitgebreid assortiment aan planten, vissen en materialen om zelf uw vijver of tuin aan te leggen.

Met de informatie op onze site willen wij de lezer zo eerlijk mogelijk informeren hoe men op een natuurlijke manier met een vijver om kan gaan. Wij zijn zeker tegen alle chemische preparaten die alleen maar symptomen bestrijden en niets doen aan de oorzaak. Zo zijn er nog een aantal middelen waar we niet achter staan omdat ze niet doen wat ze beloven. Door soms ‘nee’ te verkopen zijn wij groot geworden en nog steeds groeit het aantal tevreden klanten. Vijvers zijn behalve een mooie hobby ook een wetenschap aan het worden. Wij staan bekend als eigenwijs en dat willen wij in uw belang ook zo houden. Alleen goede informatie en materialen leiden naar het succes, naar uw succes!

vijver-waterpartij-het-groene-kikkertje-dreischor-zeeland

Openingstijden winkel

• Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur

• Zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

contact

Vijvercentrum

Vijvercentrum ´t Groene Kikkertje is al meer dan 30 jaar de speciaalzaak op het gebied van natuurvijvers. We richten ons vooral op natuurvijvers omdat we houden van onderhoudsvriendelijke vijvers. Natuurvijvers zijn vijvers die schoon en helder zijn omdat de vijver in natuurlijke balans is. Bij oplevering van uw vijver zorgen wij ervoor dat u goed bent ingelicht over hetgeen u dient te doen voor uw natuurvijver

vijvers >
vijvercentrum-vijveraanleg-vijveronderhoud-tuincentrum-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-22

Tuincentrum

Ons assortiment aan planten hebben we overzichtelijk opgesteld. Graag voorzien wij u van passende tuinadviezen.

Tuinen >
tuincentrum-tuinaanleg-tuinontwerp-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-11

Rana Natuurpark

Hoe meer wij de natuur tegemoet treden, hoe meer de natuur ons tegemoet komt! In Rana Natuurpark kunt u dit zelf ervaren.

Rana Natuurpark >
rana-natuurpark-rustplaats-wandelroute-schouwen-duiveland-zierikzee-dreischor-zeeland (17)

Vijvercentrum

Wilt u dat uw vijver het pronkstuk is van uw tuin? Kom dan naar vijvercentrum ´t Groene Kikkertje te Dreischor. Wij bieden u alle mogelijkheden om van uw vijver een geslaagd tuinproject te maken. Bij ons doet u diverse ideeën op als het gaat om natuurvijvers. Naast ons vijvercentrum hebben we namelijk ons eigen natuurpark liggen met daarin een grote variatie aan vijvers en waterpartijen. Bent u op zoek naar een complete vijveraanleg en/ of onderhoud van uw vijver of zoekt u vijverplanten en vissen? Wij hebben een ruim assortiment in ons vijvercentrum.  

vijvercentrum-vijverplanten-het-groene-kikkertje-waterlelie

Ons specialisme:

Ons gerenommeerd bedrijf richt zich op 5 kerngebieden, te weten:

  • vijverontwerp en advisering op het gebied van vijvers.
  • vijveraanleg en begeleiding bij zelfbouw van vijvers en waterpartijen
  • pomp- en filtertechniek ( waterkwaliteitsbeheersing ) op een natuurlijke wijze
  • het totaal aanbod van vijvermaterialen zoals rubberfolie, filtermaterialen, natuurlijke vijverfilters etc
  • een zeer ruim assortiment van vijvervissen en vijverplanten.

In ieder van deze specialismen hebben wij in de loop der jaren ruime kennis en ervaring met vijvers en waterpartijen opgedaan. Uw vijverproject is bij ons in goede handen.